Psykologer

Psykolog Marianne Ørsted

Autoriseret psykolog. Cand. psych fra Aarhus Universitet i 1987.  Jeg er oprindelig efteruddannet som Strukturelt Systemisk Familieterapeut og supervisor. Senere har jeg taget en uddannelse indenfor Compassionfokuseret terapi, som er 3. generation at kognitiv terapi.  Compassion betyder medfølelse. I medfølelsesorienteret udvikler klienten en kærlig og medfølende grundholdning til sig selv og andre. Derudover arbejder jeg ud fra elementer af  traditionel kognitiv terapi.

Jeg har erfaring fra forskellige områder og aldersgrupper.  Jeg har igennem mange år arbejdet primært med individuelle samtaler med unge og voksne på ungdomsuddannelser med mange forskellige problemstillinger. Jeg har erfaring med supervision af såvel psykologer som andre faggrupper.

Jeg arbejder ud fra en ressourceorienteret tilgang til den enkelte.  Det er vigtigt for mig at  møde dig i en rar og anerkendende atmosfære. Jeg anvender en bred vifte af metoder tilpasset den enkeltes problemstilling og behov.

Psykolog Martin Barnkob 

Cand. psych fra Aarhus Universitet i 1991. Autoriseret psykolog og godkendt som specialist i psykoterapi. Godkendt af Dansk Psykiatrisk Selskab som vejleder med såvel hovedfag som bifag ved grunduddannelsen i psykoterapi.

Jeg har solid og bred erfaring med både unge og voksne og voksenpsykiatrisk erfaring. Jeg har desuden erfaring med supervision af psykologer og andre faggrupper.

Jeg er oprindeligt uddannet i psykoanalytisk orienteret psykoterapi og har siden taget uddannelser i systemisk/narrativ terapi,  kognitiv terapi, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Compassion Focused Therapy (CFT)

Jeg arbejder ud fra en ressourceorienteret tilgang og lægger vægt på en rar og anerkendende atmosfære. Jeg anvender en bred vifte af metoder tilpasset den enkeltes problemstilling og behov.

Jeg er gift og har 3 børn.